Welkom op de website van Sonority Audio, distributeur van een selectie kwalitatief hoogstaande audio-producten aan de detailhandel in de Benelux.

sonority-meeroverons-3

De gepatenteerde software krijgt regelmatig updates op dit eigen ontwikkelde platform en voegen regelmatig verschillende opties toe.  Het voordeel dat alles in eigen huis wordt gemaakt betekent dat de lijntjes zeer kort zijn om aanpassingen in de software te maken indien nodig.

Soundware streamers zijn beschikbaar op dit moment in een viertal verschillende versies met of zonder DAC aan boord en beschikken over uitgebreide netwerkmogelijkheden en aansluitingen USB3.0, SD, input RCA, coaxiaal, BNC coax, AES, optisch etc.

soundaware 1

De D200 is een pure streamer zonder DAC aan boord. De A200 gebruikt alle digitale delen van de D200 en heeft daarbij een i2S output. Daarnaast is de A200 uitgerust met Dual afgeschermde A-core demping potting transformator, welke precies dezelfde als in de D100 PRO.  De A200 heeft een hoogwaardig ontworpen hoofdtelefoon aansluiting welke voor 32 ~ 600 ohm hoofdtelefoons gebruikt kan worden, waaronder K701, HD600, HD650 en HD800. U heeft hierbij geen externe hoofdtelefoonversterker nodig. De a200 is ook te gebruiken als voorversterker en de volume is te regelen via de App bediening of via de afstandsbediening. De a200 heeft als extra tov de D200 een interne dac aanboord met resoluties 32bit/192khz. Bij de D200 moet u uw eigen dac erop aansluiten.

De A200 en D200 hebben 2 usb inputs waar grote usb schijven op aangesloten kunnen worden, waarbij 2,5 Gig per usb poort mogelijk is. Het uitlezen hiervan gaat erg snel. Uiteraard zit er een netwerkaansluiting op de Soundware streamers en een SD kaart aansluiting. De app bediening is via Dlna/Upnp protocol waardoor u voor uw ios of Android apparaat uw eigen app kunt downloaden uit de Appstore of playstore. De soundaware spelers spelen bijna alle formats af, ook Apple bestandensformaten, waaronder natuurlijk Flac ,WAV, Aiif, DSD, SACD, Alac en meer.  De soundaware spelers spelen Gapless playback af.


De Soundware D100 PRO modellen zijn verschillend van het traditionele ontwerp streaming muziekspeler. De architectuur maakt gebruik van Soundaware zijn eigen gepatenteerde technologie om HD lossless muziek in de zuiverste vorm weer te geven. De toonaangevende CPU technologie heeft uiterst rijke interfaces en een uitstekende interactieve ervaring, terwijl er speciale FPGA (ASIC) chip met Low Latency, hoge stabiliteit,  aangepaste functies en geïsoleerde voeding, welke het audioproces nauwkeuriger maken.

 DeSoundAware D100 PRO is een professionele high-fidelity muziek streaming transport met een zeer uitgebreid assortiment van high-performance digitale interfaces en een uitstekende gebruikerservaring. De D100 Pro modellen hebben minder functies dan de A200 en D200, maar zijn verder nog mooier opgebouwd met nog hoogwaardigere voedingen en electronica. De Soundaware D100 Pro Deluxe gaat het verst in de audiofiele aanpak met een IIS en master clock output interface!

Als een high-fidelity audio platform, zijn de Soundware modellen niet beperkt tot hun huidige functionaliteit. Met de firmware welke voortdurend wordt verbeterd, zal de follow-up upgrades mogelijk in de toekomst directe CD-weergave, CD rippen sets afspelen, zelfs webcasts en mogelijk nog veel meer gaan omvatten. De A200 en d200 worden uiteraard geleverd met de nieuwste firmware V2.4.X , maar deze is ook eenvoudig zelf te updaten.

De Soundware streamers hebben een uitstekende afwerking waaruit deze is opgetrokken uit een complete aluminium behuizing, rustig uiterlijk en comfortabele bediening. De Soundware producten zijn dan ook een directe reflectie van Soundaware om te streven naar een kwalitatief hoogwaardig product. Er zijn vergulde stevige aansluitingen waarbij zelfs de connector van de stroomaanluiting is verguld. En niet geheel onbelangrijk een groot digitaal scherm in kleurenbeeld die van ruime afstand te lezen is.


De Soundaware streamers zijn al te koop vanaf 599 euro en enkel binnen de Benelux verkrijgbaar via Sonority-Audio Import, online te vinden op www.soundaware-europe.com

a200 1