Burson-audio-logo

Burson Audio is vernoemd naar Mark Burson, een bekende audiofiel in de audio gemeenschap van Melbourne, Australie.

Veel audiofielen hebben mogelijk nog nooit gehoord van dit bedrijf, alhoewel dit de laatste tijd flink aan het veranderen is vanwege de vele topresultaten die in reviews behaald worden. Niet voor niets wordt Burson door vele reviewers en Hifi-magazines gehanteerd als de Benchmark.

Burson Audio is in de audio-wereld meer dan drie decennia aanwezig en is zoals gezegd vernoemd naar Mark Burson, nu gepensioneerd, die voor een lange tijd deel uitmaakte van audiofiele gemeenschap in Melbourne. Bij Burson Audio dringt men erop aan dat hun filosofie hetzelfde is als die van Mark  Burson zelf..en dat betekent "met liefde genieten van muziek, en meer doen dan alleen maar luisteren naar, maar om muziek te voelen en ervaren de manier waarop het bedoeld was door muzikanten - en om het belang voor het kalibreren van muzikale weergave aan optredens te erkennen". Dit zijn nauwelijks omstreden concepten, in feite zijn ze (of tenminste zouden moeten zijn) fundamentele concepten voor iedereen die probeert een muzikaal bevredigend high-end systeem te plaatsen. Maar er zijn meer manieren om deze aanpak te bereiken....maar het grote verschil waar Burson dan al een streep voor heeft en dat is dat Burson heeft besloten zich te richten op betaalbare (hoewel niet budget) solid-state producten - en dat is zeker een route die kan worden omarmd door een grote groep audio liefhebbers. Leest u de recensies op onze website er maar op na (worden spoedig nog meer toegevoegd) of op het internet zoals de review van 6Moons waar de Burson ook wel genoemd wordt als de Benchmark....en kom ook tot de conclusie dat Burson Audio producten een status aparte bereikt qua muzikale weergave, waarbij consumenten nooit hadden gedacht dat er nog zoveel meer uit hun audiosysteem te behalen viel. De reden om Burson toe te voegen in het pakket is dan ook een makkelijke, aangezien die zeer goed past binnen de positionering van de Producten van Sonority-Audio Import.

Where to purchase Scopolamine (Transderm Scop) without a prescription canada Buprenorphine/naloxone was administered in the diet at doses of approximately 7, 31, and 123 mg/kg/day for 104 weeks (estimated buprenorphine exposure check my reference.