edwards-audio-logo

De Edwards Audio serie is een zeer concurrerend aanbod van ongeëvenaarde hoogwaardige producten. Laat u niet misleiden door de grootte van de producten, omdat elk product is ontworpen om nieuwe normen op dit gebied neer te zetten en kan concurreren met veel 'volwassen' duurdere producten die er op de markt zijn. Als Edwards af moet gaan op de recensies dan hebben alleen al het doel bereikt! De MC1 bijvoorbeeld ontvangt lovende kritieken wereldwijd en heeft ook al meerdere prestigieuze prijzen in de wacht gesleept waaronder de Converted Hi-Fi News Outstanding Product award en de Stereo mojo award in de phono sectie.

De onlangs gelanceerde TT1 draaitafel is ook direct een schot in de roos en zet op dit moment in de prijsklasse voor draaitafels onder de 600 euro de benchmark. Niet voor niets ontving deze draaitafel direct het predikaat HifiChoice 2010.

Het assortiment van Edwards is opgesplitst in 3 aparte series, volgens de niveaus van prijs en prestatie (serie 1 staat al vermeld op de website, binnenkort ook de andere series)

De 1-serie bestaat uit de TT1 draaitafel, MM1, MM1 +, MC1 / PSU1 phono etappes en de HA1 hoofdtelefoonversterker

De 2-serie verbetert de prestaties van de 1-serie en biedt ook een andere stijl met optionele gekleurde Front panelen allemaal met verlichte logo's. De standaard kleur is zwart metallic, maar Rose Red, Metaalkleur, Powder Blue, en metallic groen zijn ook beschikbaar. Het assortiment bestaat uit de MC2/PSU2 phonotrap en de HA2 hoofdtelefoon / pre-amp. De TT2 draaitafel is te verwachten in het voorjaar van 2011.

De 3-serie is de top van het gamma en komt in een grotere 175 x 170mm formaat en is ook wat langer op 56mm.  De MC3/PSU3 phonotrap is het eerste item in deze serie wat is gelanceerd en vertegenwoordigt een verbluffende flexibiliteit en prestaties voor het geld.