banner_jib_r

JIB is een Duits merk wat zich vooral richt op de productie van de High-end audio / video kabels. JIB begon haar reis in Monaco in Duitsland in 1990, de stichter Ing. Isaak Jürgen Bauer, die een groot liefhebber is van klassieke muziek zijn eerste kabels maakte voor persoonlijk gebruik. De kabel kan een wezenlijk onderdeel zijn mbt de ervaring en luisteren naar muziek, de muzikale informatie moet worden overgedragen zonder verandering met behoud van zijn karakteristieke overdracht. Vanuit deze ervaring begon hij de bouw van geleiders "pure" die in staat zijn signalen door te zenden zonder aanpassingen hiervan. Zo werd na uren en uren luisteren de vruchten geplukt in een reeks van nieuwe kabels.

Dat is een complete lijn van producten voor de veeleisende audiofiel. De keuze van de gebruikte materialen is van essentieel belang. JIB heeft enkel hoog gekwalificeerd technologisch onderzoekspersoneel in dienst die enkel op basis van de fundamantele Duitse Technologie producten op de markt brengt die een duidelijk kwaliteitsproduct is. JIB is een gecertificeerd leverancier en voldoet aan alle standaarden, RoHS standard, DPL, CE, ISO, UL ..... certificates.

De JIB kabels worden dan ook in tegenstelling tot veel andere "fabrikanten" volledig in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd, waardoor er een ongelofelijk goede prijskwaliteits verhouding op de markt wordt gebracht en een blijvende garantie voor deze kwaliteit. No-nonsens producten die zowel uit goede materialen is opgebouwd als een nette afwerking. Geen belachelijke hoge prijzen maar betaalbare kwaliteit.

U kunt natuurlijk een vermogen neerleggen voor een set bekabeling, maar JIB biedt kwaliteit en uitstraling in een zeer betaalbare prijs en bovenal kunt u vertrouwen op de Duitse Gründlichkeit!!