YOU WANT TO ORDER ONLINE, THAN PLEASE GO TO OUR SPECIAL SCHIIT EUROPE WEBSITE

You can also see there latest news, products etc.

Schiit is ontstaan omdat twee audio-industrie veteranen besloten dat het tijd was om dingen een beetje op te schudden. De twee audiofielen zijn Jason Stoddard, voorheen van Sumo, en Mike Moffat, voorheen van Theta. Samen ontworpen ze tientallen audio en A/V producten, van de Andromeda III en de Cobalt 307 naar de DS en de Pre Angstrom 200.

useful reference Side-chain oxidation is mediated mainly by CYP1A2 and to some extent by CYP2D6.

Waarom beginnen met Headphone Amps?
Een realisatie die gefocust is op de huidige markt.... Iedereen-en bedoelen we iedereen-begint tegenwoordig zijn hifi-leven met een iPod en een hoofdtelefoon geschroefd in hun oren. De hoofdtelefoon is nu de norm. En wat gebeurt er als iemand besluit om de oordopjes te verliezen en een ernstig goede hoofdtelefoon aanschaft? Ze snel vinden dat hun iPod etc een heel stuk minder klinkt....Nu is de tijd aangebroken om een ​​hoofdtelefoon versterker te krijgen.

Natuurlijk is Schiit niet van plan om te stoppen met hoofdtelefoon versterkers. Verheug u op een volledige lijn van DAC's (hey, Mike Moffat is zowat de uitvinder van de stand-alone, DSP-gebaseerde DAC, dus wat heb je nog meer verwachten?;-)) En toekomstige producten die zullen oversteken in het twee-kanaals rijk

Om te beginnen met de Bifrost DAC 's werelds meest betaalbare volledig op te waarderen DAC, met 32-bit D / A conversie, een volledig discrete analoge gedeelte, en een geavanceerd bit-perfect klok management systeem, samen met een van de meest geavanceerde asynchrone USB 2.0-ingang secties beschikbaar, zoals evenals SPDIF coaxiale en optische ingangen, allemaal met 24/192 mogelijkheden. Mogelijk is dit wel een van de beste DAC's op de markt....en als naar de prijs (al vanaf 349 euro) wordt gekeken mogelijk wel de beste DAC op het moment te verkrijgen!!!

Let op;

Sonority-Audio is overeenkomstig beleid Schiit zowel Importeur als enig verkooppunt voor de Benelux! U kunt direct bij Sonority terecht voor bestellingen via de email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook voor het maken van een afspraak in onze luisterruimte)