Soundaware mediaspelers, de betaalbare oplossing

note: Soundaware wordt door Sonority vertegenwoordigd voor de Benelux en andere Europese Landen als zowel importeur als direct verkooppunt. Mocht u een Soundaware willen aanschaffen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Soundaware is een nieuwe naam op de consumentenmarkt. Nadat Soundaware al langer voor derden soft- en hardware heeft ontwikkeld en gebouwd, heeft het bedrijf nueen  aantal mediaspelers onder eigen naam uitgebracht. Het gaat om modellen met zowel een ingebouwde DAC als modellen zonder DAC, waarbij de eigenaar zelf een DAC kan kiezen.

SoundawareD100_PRO550

Soundawares toonaangevende eigen technologie architectuur is een CPU met een uitgebreide interface heeft en een eenvoudige, interactieve bediening. De speciale FPGA (ASIC) chip is supersnel (zeer lage latency), hoge stabiliteit, speciaal voor audio ontwikkelde functionaliteit en een eigen afgeschermde voeding. Hierdoor is de verwerking van audio signalen veel nauwkeuriger dan bij andere mediaspelers.

De behuizing is strak en gemaakt van hoogwaardig aluminium. De spelers zijn uitgerust met een groot en prettig leesbaar LCD display, dat ook op 5 meter afstand nog goed af te lezen is. De interface is niet alleen goed leesbaar maar ook snel en makkelijk te bedienen.

Intern wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde componenten, zoals Philips zilverfolie en ELNA Cerafine condensatoren en Dale weerstanden.

De D100Pro gaat nog een stap verder en heeft ook nog een AES/EBU en een I2S digitale uitgang. Verder kan de Pro werken met een resolutie van 32 bit.

Soundaware mediaspelers zijn eenvoudig te upgraden met de door het bedrijf zelf ontwikkelde software.

De nieuwe betaalbare Soundaware mediaspelers krijgen zeer positieve en bijzonder enthousiaste reacties van het publiek en dat maakt Soundaware tot een absolute 'must hear and see'. Veel klanten die bijvoorbeeld voorheen een Sonos of Squeezebox hadden, hebben nu een apparaat dat kan opvolgen als de volgende stap..

 wilt u eenvoudig genieten van uw (enorme) voorraad digitale muziek, dan is dit de oplossing....en ook nog eens het scherpst geprijsd op de markt als in ongenschouw wordt genomen wat de specificaties zijn van de Soundaware.

In de komende maanden zal Soundaware nog een scala aan stijlvolle audio-producten invoeren waarvan we hopen dat niet alleen uw luisterplezier, maar ook uw woonplezier hiermee verbeterd zal worden.